E- 100 labi padomi Speciālizdevums
Šogad 100 labu padomu speciālizlaidumā Marinēšana vairāki pieredzējušu konservētāju stāsti, ieteikumi un padomi, kā arī receptes, pēc kurām gatavotie dārzeņi un ogas būs lielisks papildinājums taviem ziemas krājumiem. Ieskaties žurnālā – tur atradīsi viskraukšķīgāko marinēto gurķīšu, bagātīgākās tomātu mērces, ekonomiskākās zupu sagataves, gardākā lečo, nepārspējamas kabaču, daudzveidīgas dārzeņu, visaromātiskākās un gardākās ievārījumu receptes.
Lai prieks un gandarījums par iekonservēto, lai ēdāji prasa vēl un vēl!
Žurnālā lasi
* 2024. gada konservējumu Top 3 – pikantie diļļu gurķīši, tomātu mērce ar āboliem, melleņu ievārījums no vecmāmiņas pavārgrāmatas.
* Marinēti gurķīši, tomātu biezenis un upeņu ievārījums Arņa Krauzes gaumē.
* Trīs dažādas marinētu gurķu receptes.