Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
€3,99
Žurnāla apraksts

* Saruna ar žurnālistu, mūziķi, ceļotāju Hariju Vagrantu. Īsumā – viņš ir uzrakstījis grāmatu par nāvei tuvām pieredzēm. Cilvēkiem ir bail no nāves, bet varbūt šī grāmata, kā viņš saka, “nojauc to lielo baiļu sienu un padara mūs visus nedaudz brīvākus”.

* Elpošana kā zāles. Izklausās neticami, bet lielākā daļa no mums elpo nepareizi. Turpretim pareiza elpošana ir tik dziedējoša! Šajā rakstā – viss svarīgākais par elpošanu, ieskaitot vingrinājumus.

*Vai ir vērts lietot “viedās“ tabletes? Tie ir uztura bagātinātāji, kas radīti, lai uzlabotu atmiņu un koncentrēšanās spējas. Taču vai tie strādā? Varbūt ir kas labāks, lai sekmētu garīgās spējas.

* Kā vislabāk sportot, lai samazinātu depresiju. Ir vismaz deviņi dažādu fizisko aktivitāšu varianti, un vēl ir citas metodes. Efektivitātes ziņā antidepresanti šajā uzskaitījumā atrodas pēdējā vietā.

* Veģetārietis un cukura diabēts. Uztura un vides medicīnas ārste Dženija Gudmena šoreiz stāsta par kādu pacientu, kurš darba dēļ neregulāri un nepareizi ēda, tāpēc saslima ar otrā tipa cukura diabētu.  Grūti viņam gāja, bet veselība uzlabojās.

* Kā zobu veselība ir saistīta ar vēzi. Zobu un smaganu turēšana kārtībā ietekmē visu organismu, un tai jābūt prioritātei, pārliecināta onkoloģe Lī Ērina Konelija.

* Mikrobi un estrogēni. Estrogēni nosaka daudzas funkcijas organismā, ne tikai reprodukciju, bet novecojot to līmenis samazinās. Lai panāktu, ka estrogēni neizsīkst, jāgādā, lai zarnas veselas, jo tieši zarnu mikroflora regulē to aktivitāti.

* Homeopātija dārzam. Tāpat kā cilvēkus, arī augus un augsni var atveseļot ar homeopātiskiem līdzekļiem. Tas ir ne vien efektīvi, bet arī ekonomiski izdevīgi, jo, piemēram, minerālmēsli, ar ko ielabo augsni, maksā dārgāk.

* “Sārmainā diēta. Galvenā doma – palīdzēt organismam atjaunot skābju un sārmu līdzsvaru. Kā saka raksta veselīga dzīvesveida treneris Ross Bridžfords, ēdiens, ko ēdam, dzēriens, ko dzeram, un dzīve, kādu dzīvojam, tieši un ļoti spēcīgi ietekmē organisma spēju uzturēt līdzsvarotu pH līmeni.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 5, 2024
Nr. 5, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 4, 2024
Nr. 4, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99