Facebook Pixel

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA

Ir jautājumi? Zvani 67842571
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 4, 2024
€3,99
Žurnāla apraksts

* Saruna ar mākslinieci Zitu Vēveri. Gleznošanai Zita pievērsās salīdzinoši nesen – pirms kādiem desmit gadiem –, bet tā pilnībā mainīja viņas dzīvi. Un arī veselību, jo, darot to, ko visvairāk vēlas, Zita vairs necieš no panikas lēkmēm.

* Visa vaina zarnās! Amerikāņu kardiologs Viljams Deiviss ir skarbs. Viņš saka, ka mūsdienu cilvēkam ir nevis normālas zarnas, bet Frankenšteina vēders, tāpēc arī slimojam. Viss – mainīta zarnu mikrobioma dēļ.

* Jaunā badošanās mode. Patiesībā tā nemaz nav badošanās, bet diēta, kas tikai atdarina badošanos. Efekts un ieguvumi gan ir kā pēc badošanās – vielmaiņa kā no jauna piedzimusi!

* Svarīgais labsajūtas hormons. Tam ir garš, sarežģīts nosaukums, un tas ir tikai viens no daudziem hormoniem, kas darbina mūsu organismu. Ja tā trūkst, jūtamies nomākti un izsmelti. Ja to atjaunojam, atgūstam labo pašsajūtu.

* Cukurs izraisa vēzi! Pētnieki atklājuši, ka cukurs, ko lielākoties uzņemam ar neveselīgiem ēdieniem, izslēdz gēnus, kuri citādi neļautu vēzim veidoties un izplatīties.

* Pārstrādāts un slikts. Lai cik skumji, vairāk nekā pusi no visa, ko apēdam, veido rūpnieciski pārstrādāts ēdiens. Pētījumos atklāts, ka tas ietekmē gandrīz visu: vielmaiņu, sirds veselību, prāta stāvokli, audzēju veidošanos, mirstību.

* Ārstniecības augi sievietēm. No vienas puses, to lietošana ir vienkārša, no otras, sarežģīta, jo jābūt apzinīgām un precīzām. Skaidrs ir tas, ka ārstniecības augiem piemīt apbrīnojamas spējas sakārtot veselību. Ir īstais laiks tos vākt!

Stress un audzēji.  Onkoloģe Lī Ērina Konelija atzīst, ka pārvaldīt stresu ir tikpat svarīgi, kā ēst dārzeņus, lietot uztura bagātinātājus, saņemt ķīmijterapiju vai tikt operētiem, ja ir vēzi, jo stresa hormoni veicina vēža augšanu.

E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA digitālo izdevumu arhīvs
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 5, 2024
Nr. 5, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 3, 2024
Nr. 3, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 2, 2024
Nr. 2, 2024
€3,99
E - KO ĀRSTI TEV NESTĀSTA Nr. 1, 2024
Nr. 1, 2024
€3,99